Tanfolyamok

 

A alap tanfolyamon való részvételhez előképzettség nem szükséges!

LEHETŐSÉG! Kellemes környezetben lehetőség nyílik számodra elsajátítani a One Brain Kineziológia technikáját. (Ha megyén kívülről érkezel, és szállásra van szükséged megoldható „ingyenes”) Az étkezés önellátó. A tanfolyam díja országos szinten egységes. Az ország bármely részéről várom jelentkezéseteket.  Egyestől-hetesig bármelyik tanfolyam megtartását vállalom előzetes egyeztetéssel, az ország egész területén. Megfelelő létszám esetén (minimum 4 fő)

A One Brain egyszerűnek tűnő, mégis mélyreható módszere segítségével felszabadulhatunk a múlt fájdalmainak, nyomasztó hatása alól. Testben-lélekben feloldódva segíthetünk másoknak is regenerálódni fizikailag, érzelmileg és a tudat szintjén. Sajátítsd el a módszert és segíts magadon, majd másokon.

TANFOLYAMOK TERVEZETT IDŐPONTJAI, ÉS TARTALMI LEÍRÁSAI:

2023.04.13-16-ig     One Brain III. (4 nap)     Testkód                                                      (Békéscsaba)

2023.05.13-14-ig      One Brain I.   (2 nap)      Kineziológia alaptanfolyam kezdő    (Békéscsaba)

2023.05.19-21-ig     One Brain II.   (3 nap)      Alap „Egy Agy” tanfolyam                    (Békéscsaba)

2023.06.01-04-ig     One Brain VI.   (4 nap)      Szerkezeti idegtan                                  (Szeged)

2023.06.08-11-ig    One Brain III.   (4 nap)       Testkód                                                    (Békéscsaba)

2023.09.14-17-ig     One Brain IV.   (4 nap)    Haladó „Egy agy”                                   (Békéscsaba)

2023.09.28-10.01-ig One Brain VII. (4 nap) Viszonyok veszélyben                          (Szeged)

2023.10.07-08-ig    One Brain I. (2 nap)  Kineziológia alaptanfolyam kezdő         (Békéscsaba)

2023.10.13-15-ig    One Brain II,   (3 nap)  Alap „Egy Agy” tanfolyam                       (Békéscsaba)

2023.11.09-12-ig    One Brain V.   (4 nap)  Szavaknál is hangosabban                    (Békéscsaba)

2023.12.07-10-ig    One Brain III.  (4 nap)       Testkód                                                  (Békéscsaba)

A műsor változtatás joga fenntartva!

A tanfolyamok egymásra épülnek, így csak sorrendben végezhetőek. A következő szinteknek időpontjait az aktuális tanfolyam elvégzése után egyeztetjük.

A tanfolyamok témái:
1. Szakma eszközei /Tools of the Trade/
A résztvevők megtanulják a kineziológia alapját, az izomtesztelést, valamint megismerkednek a rendszer gerincét alkotó érzelmi barométerrel, és a stressz oldására szolgáló technikákkal.
2. Alap „ Egy agy” /Basic One Brain/
Ez a program a hangsúlyt a tanulási problémákra, a dislexia különböző formáira és azok korrekciójára helyezi. Továbbfejleszti a z izomtesztelés és a stresszoldás technikáit, összehangolva a két agyféltekét- Innen a neve „ONE BRAIN” azaz Egy Agy
3. Testkód /Under the Code/
Ezután a tanfolyam után mindenki másként tekint majd az emberekre, és saját magára is. Előtérben testi jellegzetességeink, illetve a bennünk kódolt kommunikációs és kapcsolati problémák, és azok korrekciói állnak.
4. Haladó „Egy Agy” /Advanced One Brain/
A tanfolyamon a dislexiát kiváltó okok állnak a középpontban. Az itt tanult technikák segítségével mind az érzelmi, mind a fizikai energia gátakat felismerhetjük és megszüntethetjük.
5. Szavaknál is hangosabban /Lauder then Words/
A „Testkód”-ban tanultak elmélyítése a célja ennek a programnak. Az összes szerkezeti jelleg terítékre kerül, melyek a „Szavaknál is hangosabban” árulkodnak ügyfeleink, ismerőseink és szeretteink jelleméről.
6. Szerkezeti idegtan /Structural Neurology/
Ez a program összefoglalja és kiegészíti az eddig tanultakat. A szervezet ideg- és energiarendszere, fájdalomcsillapítás valamint a fájdalom viselkedések oldása áll előtérben.
7. Viszonyok veszélyben /Relationship in Jeopardy/
Új technikák már nem, de új felismerések még várnak ránk ezen a tanfolyamon. Minden eddigi technika használatával a másokhoz és magunkhoz fűződő kapcsolatainkat tönkretevő érzelmi blokkokat oldjuk. Célunk az általunk vágyott világ megteremtése.